LAWADESSA

LAWADESSA Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 392 beoordelingen
5 dec 2021 om 14:37 Gister heerlijk eten besteld! Het moest bezorgd worden in Winschoten en ze waren super snel! Bedankt voor de goeie service en lekker etenn
28 nov 2021 om 20:24 Heerlijke pizza en snel bezorgd
15 nov 2021 om 18:51 Top
8 nov 2021 om 22:10 Eten was lekker shaorma goed gebakke maar niet tot kruimels salade bij de kapsalon was heerlijk me maag vond t fijn. Kreeg gratis blikje drinken omdat ik vaste klant ben dikke 10 jongens
25 okt 2021 om 19:33 Bijna 2,5 uur moeten wachten op eten. Spareribs waren voor de 2e keer al niet te krijgen.Ook word dat je pas verteld na een uur na dat je de bestelling hebt geplaatst. Vervolgens komt het binnen, patat slap, shoarma zout. Alles maar weggegooid.
23 okt 2021 om 18:47 De pizza was heerlijk. Grote kapsalon viel tegen, weinig groente
13 okt 2021 om 20:17 Eten om 17.30 uur besteld maar was er al iets na 17.00... niet handig als niet het hele gezin al thuis is..... dus koud eten.
30 sep 2021 om 22:27 pizza was lekker
30 sep 2021 om 10:35 Prima eten en lekker vlot bezorgd door een heel vriendelijke bezorger
27 sep 2021 om 11:29 De kruidenboter zat geen smaak aan en het was bevroren? En heb nu met voorgaande keren 3x gevraagd om geen ui op de pizza te doen maar elke keer krijg ik hem gewoon met ui. We bestellen hier juist omdat het eten zo goed bevalt mja.
11 sep 2021 om 21:37 Bij bezorging kon er geen hallo vanaf. Saus ontbrak bij de bestelling, achteraan gebeld maar ze gingen die niet brengen ookal had ik die wel betaald. Grote bek aan de telefoon, zeer klant onvriendelijk en de pizza was niet te vreten. Slechte zaak
5 aug 2021 om 23:37 Het eten zou hier om 21:15 zijn maar het kwam een dikke half uur telaat en vervolgena mochten we ook geen klacht geven .... en patat enzo waren helemaal doorweekt.