LAWADESSA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 457 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lawadessa. Meer weten? Ontdek meer

15 sep 2022 om 19:15 Top eten!
5 sep 2022 om 21:06 Eten is verder goed alleen de bezorgtijd was echt niet normaal dat ik 3 uur moest wachten tot we eindelijk konden eten na 1 uur wachten had ik heen gebeld waar het eten bleef kreeg ik een hele boos iemand aan de telefoon dat het zo werd bezorgd
5 sep 2022 om 20:13 Beetje jammer dat ik spaghetti kreeg ipv macaroni. Maar veder was het lekker
23 aug 2022 om 19:28 Heerlijk eten en snelle bezorging!!
18 aug 2022 om 16:07 Heerlijke kapsalon gehad
17 aug 2022 om 17:51 Altijd heerlijke pizza hier, en een snelle bezorging!
16 aug 2022 om 20:46 Pizza's waren heerlijk, we hebben er wel erg lang op moeten wachten.
14 aug 2022 om 21:43 Helaas heel erg lang moeten wachten op etrn half 8 besteld en het was er ongeveer kwart over 9. Medium verpakking van kapsalon was op dus kreeg grote verpakking waar nog minder vlees en bijna geen patat in zat.. Denk dat dit de laatste bestelling was
13 aug 2022 om 12:38 Ik had Pasta Carbonara Met Een blikje fanta het was heerlijk sws een aanrader !!!
8 aug 2022 om 19:44 4e Keer al besteld echt super!
6 aug 2022 om 20:18 Twee en een half uur wachten en dan valt het eten ook nog dik tegen. En in plaats van 5 slechts 1 bakje knoflooksaus. Al met al een flinke teleurstelling . Hier was de bezorger wel aardig, maar dat was ook het enige pluspunt.
3 aug 2022 om 20:05 Het eten kwam na 2 en een half uur wachten. Vervolgens zaten er andere dingen op de pizza dan er bij vermeld stond op de site. Zeer slechte ervaring!