LAWADESSA

LAWADESSA Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 380 beoordelingen
11 sep 2021 om 21:37 Bij bezorging kon er geen hallo vanaf. Saus ontbrak bij de bestelling, achteraan gebeld maar ze gingen die niet brengen ookal had ik die wel betaald. Grote bek aan de telefoon, zeer klant onvriendelijk en de pizza was niet te vreten. Slechte zaak
5 aug 2021 om 23:37 Het eten zou hier om 21:15 zijn maar het kwam een dikke half uur telaat en vervolgena mochten we ook geen klacht geven .... en patat enzo waren helemaal doorweekt.
20 jul 2021 om 20:20 Eten was goed en lekker, alleen hebben we 90 minuten moeten wachten tot onze pizza er was
7 jul 2021 om 19:37 Helaas echt niet lekker. De sla bij de lahmacun in en daardoor die helemaal nat. De patat koud en een frikadel te weinig. Spareribs redelijk. Al met al een tegenvaller helaas.
5 jul 2021 om 20:43 Prima maaltijd, blikjes fris als cadeautje, prima allemaal!
4 jul 2021 om 19:33 Lekker eten. Moesten wel lang wachten op het eten maar dat was van te voren aangegeven.
20 jun 2021 om 20:21 Perfect en lekker snel bezorgd.
11 jun 2021 om 21:25 De bestelling werd pas na 30 minuten akkoord voor gegeven. Vervolgens kreeg ik bericht dat bestelling over een uur bezorgd werd. Dit terwijl thuisbezorgd 40 minuten aangaf. Uiteindelijk was de levering na 75 minuten, wat tamelijk lang is voor 1 persoon.
8 jun 2021 om 0:13 Aardappelschijfjes waren enorm vettig, zelfs de zak erom heen was nat en doorweekt. Pizza carpaccio besteld , kregen een pizza magarita met 2 blikjes drinken ik denk ter compensatie maar er is totaal geen contact opgenomen met ons om dit te melden.
5 jun 2021 om 20:47 Hele lekkere pizza en precies op tijd.
4 jun 2021 om 21:13 Prima pizza